Kiezen voor jezelf

Als ik het kan, dan kan jij het ook.

 

In mijn middelbaar kreeg ik klierkoorts. Maar niet erg genoeg om er thuis voor te blijven dus bleef ik maar verder doen met sluimerende symptomen. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose CVS en werd doorverwezen naar het UZ Gent.

 

Mijn studententijd was naar mijn beleving niet mijn mooiste tijd van mijn leven. Al heb ik wel hele toffe, wilde en onbezonnen momenten gekend waar ik enorm dankbaar voor ben en waarvan ik weet dat ik ze nooit meer zal meemaken.

Het minder mooie was de stress die studeren met zich mee bracht, het behalen van punten, inleveren van taken,… Om dan nog te zwijgen van de hormonen, de vriendjes en kattengedrag van medestudenten en zelfs docenten.

Wat een opluchting dat ik die periode heb kunnen afsluiten en dat iedereen zijn of haar eigen weg gevonden heeft. De emoties van toen heb ik een plaats gegeven.

Ik leerde dat de mening van een ander me niet mag beïnvloeden en dat ik mijn eigen ding moet kunnen doen.

 

Daarna ging ik werken. Ik wilde mijn praktijk starten als zelfstandige in bijberoep waardoor ik een hoofdberoep nodig had.

Enkele maanden zat ik in een kelder van een sportwinkel. Net afgestudeerd en dat in het begin van een mooie zomer. Echt niets voor mij!

Mijn attest van bewakingsagent had ik op zak van tijdens mijn studententijd (toffe, wilde en onbezonnen momenten, weet je nog). Dus stapte ik een interim-bureau binnen waar ze bewakingsagenten zochten. Toen ik zei dat ik wilde solliciteren voor de job als bewakingsagent keek de mevrouw van achter haar computer me scheef en ongelovig aan. Ik gaf haar mijn CV en motivatie vol overtuiging en de mevrouw verontschuldigde zich voor haar blik. Ze had zich laten misleiden door mijn magere uiterlijk maar uiteindelijk bleek ik meer ervaring te hebben en de nodige attesten dan de andere kandidaten voor de job.

Natuurlijk had ik de job!

Ik leerde hieruit dat je alles kan bereiken wat je wilt. Een uiterlijk mag geen excuus zijn. Je bent nooit te mager of te dik of te klein of te mager. Behalve als jij dat zo in je hoofd gestoken hebt. Maar als je het er in gestoken hebt, dan kan je het steeds overschrijven met je nieuwe verhaal. Een verhaal waar jij een koningin bent met zelfvertrouwen! Daar help ik je met plezier mee!

 

In mijn job als bewakingsagent kreeg ik verschillende opdrachten. Ik heb echt rottige opdrachten gedaan en een paar mooiere. Maar laten we eerlijk zijn, ik ben meer waard dan een speelbal zijn van iemand die slecht is in dienstplanningen opmaken.

Dus plaatste ik mijn CV op enkele job-websites.

Ik leerde in deze job opkomen voor mezelf.

Ik leerde dat ik kan groeien wanneer ik er zelf voor kies.

Het enige wat ik hoefde te doen is, kiezen en de stap durven zetten naar iets anders.

 

En ook deze keer ging de zoektocht vlot. Ik kwam terecht op een fijn kantoor als administratief bediende. 24u per week. Rustig werk, mooie uren waardoor ik mijn praktijk kon uitbouwen en ruimte kon maken voor een kinderwens.

Toch… hoewel ik er nog steeds met leuke herinneringen aan terugdenk was er iets waar ik me niet goed bij voelde. Ik werd er ook regelmatig ziek van. Echt hele felle buikpijn.

Mijn geest, hart en lichaam waren niet in overeenstemming. En ja, ik ben een gevoelig persoon dus komen de symptomen sneller de kop op steken.

Het is natuurlijk niet mijn bedoeling dat ik hier een klaagzang van maak. Ik heb echt al een heel mooi leven gehad! En elke stap ben ik dichter bij mezelf gekomen. Uit elke fase van mijn leven heb ik iets geleerd.

Natuurlijk stopt mijn verhaal niet, daarna is er nog een zoektocht gekomen van 10 jaar. En misschien stopt die zoektocht nooit.

Maar nu kan ik zeggen dat ik voor een heel groot deel van mijn leven leef in vrede en dankbaarheid. Steeds meer ben ik me bewust van mezelf, van wat ik wil en ik neem acties om tot de gewenste resultaten te komen.

Ook al mislukt een actie, ik leer er iets uit en probeer het op een andere manier.

Ik heb nu meer daadkracht dan ooit, ik ben gelukkiger dan ooit, ik besef dat ik controle heb over mijn leven en 100% er verantwoordelijk voor ben.

 

Laat me je inspireren, wandel samen met mij op het levenspad, laten we samen groeien en de vrouw zijn die we willen zijn!

Een Koningin met Zelfvertrouwen!

Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Durf te kiezen voor jezelf, net zoals ik dat deed in mijn leven!

 

Volg het 12 weken programma: Stap voor stap bouwen aan jouw zelfvertrouwen!

Meer info: https://koninginmetzelfvertrouwen.be/index.php/zelfvertrouwen/

 

Zet NU gewoon die eerste stap en start!

Slechts een bepaalde tijd blijft dit uitzonderlijke aanbod van 299 euro op de website en ik weet niet of ik dit online programma nog aan deze lage prijs ga aanbieden!