Tips…

Het leven is een geschenk

Helemaal juist!

Maar stond je er als eens bij stil wat deze zin betekent?

Lees zeker verder want dit kan je leven echt veranderen. De echte verandering die jij nodig hebt om een gelukkig leven te hebben, boordevol energie, zelfvertrouwen en daadkracht.

 

Als ik zeg dat het leven een geschenk is, dan bedoel ik dat ook zo.

 

Heb je al eens een cadeau aan een kind getoond?

Helemaal opgewonden en vol spanning kijkt het er naar en het zaagt je de oren van je hoofd om het pakje open te maken. Het kijkt er naar en het droomt weg van wat er in zou kunnen zitten. Het enige wat op dat moment belangrijk is, is dat pakje en of vriendjes dan vrolijk aan het spelen zijn, dat doet er niet toe.

 

Nu even op je leven projecteren…

Je droomt van een heldere, opgeruimde villa met een zwembad er bij of een gezellig houten buitenverblijf in de bergen waar je mooie wandelingen kan maken met je hond.

Je droomt van …

En dromen is leuk, ik droom ook graag want daardoor ben ik in staat om een nieuw doel te stellen, maar je mag het huidige moment niet uit het oog verliezen.

Die droom, dat pakje open maken, dat is iets wat later komt.

Eerst is er nog het huidige moment. Ook nu kan je al genieten van de kleine dingen. Wees dankbaar voor wat je al hebt, geniet nu van de dingen, van de mooie momenten en leef niet alleen in de toekomst. Hierdoor loop je zoveel mooie dingen mis!

 

TIP 1: koop een schriftje waar jij al je dromen in kan neerpennen. Schrijf met veel liefde en aandacht. Neem daarna die liefde mee om je leven in handen te nemen en te genieten van dit moment.

 

 

Heb je al eens een kind een cadeau gegeven?

Yes, nu is het moment om het papier er af te scheuren en te ontdekken wat er in het pakje zit. Al gauw wordt het cadeau zichtbaar, een dank je wel volgt en het is iets nieuw dus gaat het kind er snel mee spelen.

 

Nu even op je leven projecteren…

Je leest dit artikel, leest blogartikels, laat je gegevens achter om nog meer tips te krijgen,… Allemaal reuze spannend want jij wilt iets nieuw, jij wilt een leven in vrijheid en al die informatie belooft je jouw droomleven!

Gemotiveerd ga je aan de slag, je ontdekt alles zoals een kind met het speelgoed speelt dat hij/zij net kreeg.

 

TIP 2: super goed van jou dat je er helemaal voor gaat. Ik kan je alleen maar aanmoedigen om alles wat je al ontvangen hebt nog eens te lezen. Sta je nog aan het startpunt, dan snuister je maar eens op mijn website of in mijn Facebookgroep op informatie om jouw leven in eigen handen te nemen.

 

 

Wat gebeurt er met het cadeau dat het kind kreeg?

Tot grote frustratie van de ouders… het ligt daar maar te liggen en dan hoor je ouders zeggen: “je hebt al dat speelgoed en je speelt er niet mee”. “Je loopt je liever te vervelen dan dat je met je speelgoed speelt.”

Wie kinderen heeft, zal dit zeker herkennen. Zijn zinnetjes die hier ook regelmatig passeren. Mijn man en ik hebben 4 kinderen, dus ik weet waarover ik spreek!

 

Nu even op je leven projecteren…

Eigenlijk ben jij net zoals dat kind. Je krijgt iets super waardevol, informatie kan ook waardevol zijn, maar je laat het liggen. Je gaat er even mee aan de slag. Al snel kom je in het dagelijks leven terecht en eigenlijk wilde je sneller en makkelijker verandering.

En dat versta ik heel goed! Ik maakte het ook allemaal mee en verandering hoeft niet lastig te zijn als je het langzaam aan doet. Elke dag een klein stapje in de goede richting is meer dan genoeg!

Dus ga aan de slag met alle geschenken die jij tot nu toe kreeg en die zullen volgen.

 

TIP 3: wat heb jij allemaal in huis liggen dat je niet meer gebruikt? Doe het weg en maak plaats voor je nieuwe leven. Fysiek opruimen geeft ruimte voor dingen die echt belangrijk zijn. Durf die stap zetten!

 

Je hoeft het niet alleen te doen, wees welkom in de Facebookgroep waarin ik jou coach. Volg een online programma waarin ik je train en coach naar een leven dat jij ook zal zien als een cadeau op zich. Een buitengewoon leven, in vrijheid met zelfvertrouwen en vol energie!

 

 

Jouw leven is een geschenk!

Neem het aan, doe het open en ga er mee aan de slag!