Wat geeft de andere persoon het recht om jou te kleineren?

Aan de schoolpoort ging het over eigenwaarde en zelfrespect.

Het deed me pijn in mijn hart dat zoveel liefdevolle mama’s daar mee worstelen.

Voor hun kinderen hebben ze alles over en ze beschermen hun kinderen als een echte leeuwin, maar jammer genoeg laten ze zich wel platwalsen door lompe koeien die liever iemand kleineren dan zelf moeite te doen om zich te ontwikkelen.

 

Ik moet dan echt helemaal op mijn tanden bijten en lijdzaam toezien tot ze de antwoorden vinden op onderstaande vragen. En als je ook iemand bent die anderen over zich heen laat walsen dan is deze oefening ook voor jou!

 

Gemakkelijk zijn deze vragen niet om te beantwoorden.

Je moet even de tijd nemen en echt nadenken. Dichter bij jezelf komen.

 

Wat geeft de andere persoon het recht om jou te kleineren?

 

Waarom laat jij dit toe?

 

Wat win je er bij?

 

Wil je meer ondersteuning, wil je me beter leren kennen, wil je zien of ik jou een stap dichter kan brengen naar een leven met zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfrespect?

Wees welkom in mijn Facebookgroep: Koningin Met Zelfvertrouwen