Water in jouw leven

Water is toch een heerlijk product!

Beeld je maar eens in waarvoor we water allemaal gebruiken. We drinken het zuiver of het wordt gebruikt als basis ingrediënt. We koken er ons voedsel in, wassen de potten en pannen, maken het aanrecht zuiver,…

Ik hou van water, ja echt! Al is het voor mij, net als voor vele andere vrouwen soms lastig om voldoende te drinken. Maar water brengt me tot rust. Wanneer ik aan een vijver zit of op het strand aan de waterlijn sta, dan staat de wereld even stil. Ik word rustig!

rust aan vijver - rust aan meer

Wanneer ik een bad of douche neem, ga zwemmen of naar de sauna ga, dan brengt het me rust en vanuit die rust komen er creatieve gedachten naar boven. Het maakt dat ik weer een heldere blik heb op mijn leven.

Dus ik zou je willen vragen om eens stil te staan bij de betekenis van water in jouw leven.

  • Ervaar jij ook een innerlijke rust en een zuiver gevoel na een heerlijke douche?
  • Kan jij ook genieten van een strandwandeling, een boek lezen aan een vijver of meer?
  • Drink jij voldoende water en heb jij nood om deel te nemen aan de 10 dagen challenge om meer water te drinken?

Het leven raast aan ons voorbij en zo af en toe is het nodig om stil te staan bij jezelf!

Wanneer je een verandering wilt in jouw leven, dan moet jij zelf een eerste stap zetten.

Gewoon dit bericht lezen is leuk, het delen is nog leuker, maar daarmee komt er nog geen verandering. Laten we samen beginnen aan een gezonder en gelukkiger leven!

Doe alvast mee aan de 10 dagen challenge om meer water te drinken!

Hoe doe je dat?

Door hieronder je gegevens in te vullen. Daarna krijg je een bevestigingsmail om er zeker van te zijn dat je echt wilt mee doen! Gedurende 10 dagen ontvang je mailtjes met daarin motivatie en tips om meer water te drinken. Op de 10de dag ontvang je zelfs een e-boekje over water!

Ik kijk er méga naar uit om samen te klinken met een heerlijk glas zuiver water!