Op eigen tempo

De vakantie is ten einde en dus is het voor mij heel fijn omdat ik weer meer op mijn eigen tempo kan leven. Met 4 kinderen in huis is dat niet altijd zo even gemakkelijk.

Maar leven op je “eigen tempo” is wel bijzonder belangrijk wil je gelukkig zijn en leven in een goede gezondheid en weinig stress. De vraag is dan of jij je eigen tempo kent.

Hierbij een richtvraag:

Wanneer heb je het meeste energie en zal je spontaan in actie schieten? ’s Morgens, ’s middags, ’s avonds, ’s nachts,…

 

Ik hoor je al denken dat je helemaal geen moment hebt.

Dat kan, vooral wanneer je in een periode bent dat je heel moe bent, dan heb je voor weinig energie. En daar heb ik alle begrip voor want weet je, ik heb ook een achtergrond van CVS. Maar daar zal ik later nog op terug komen in een ander artikel.

 

Dus als je enkele dagen vrij hebt, wanneer schiet je in actie?

 

Zelf ben ik een ochtendmens en als ik dan in actie kan schieten dan krijg ik echt veel gedaan en dan is die dag mega productief. Dat is natuurlijk heel fijn en dus ideaal om er in te vliegen. Het liefst van al kruip ik in mijn pyjama achter de PC en schrijf cursussen, lees en leer,…

Maar zoals je las, we hebben 4 kinderen en die zijn nog klein waardoor mijn productiviteit wordt onderbroken. Boterhammetje smeren, kleren aan doen, naar school brengen,… Helaas ben ik dan uit mijn flow.

 

Dan durft het wel eens voorvallen dat ik in de zetel plof en een serie kijk. Maar na een dik uur steekt me dat tegen omdat ik weet dat ik meer waard ben dan gewoon in de zetel hangen en dat ik een vrouw ben met daadkracht!

 

Die daadkracht zit in mij en die zit ook in jou!

Dat weet ik gewoon.

Alleen moet jij ontdekken wanneer die daadkracht het hoogste is.

 

Hoe kan je dat ontdekken, door jezelf te observeren en elke dag opnieuw te reflecteren.

 

Probeer het maar!

Ik weet dat jij het ook kan!

 

Nu is het aan jou om dubbel zoveel energie en daadkracht te krijgen in slechts 2 weken tijd. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en dan ontvang je enkele waardevolle mails met tips. Helemaal GRATIS!